Indien het voorraad artikelen betreft streven wij er naar uw order dezelfde dag nog te verzenden (bij bestellingen geplaatst voor 14.00 uur).

Kunnen wij het door u bestelde product onverhoopt niet binnen twee dagen versturen dan krijgt u ten alle tijden bericht van ons over de geschatte levertijd.

U krijgt automatisch een e-mail op het moment dat het pakket bij ons verzonden wordt. In deze e-mail treft u een link aan naar het Track en Trace systeem van PostNL. Middels deze link kunt u het pakket volgen.

Het kan voorkomen dat niet alle producten van uw bestelling tegelijkertijd op voorraad zijn. Wij zullen dit dan in delen versturen indien noodzakelijk.

Al onze pakketten worden verzonden via de PostNL.

Zendingen worden tweemaal bij u aan de deur aangeboden door de PostNL chauffeur. Mocht hij u in beide gevallen niet thuis aantreffen dan is de PostNL chauffeur gerechtigd het pakket af te geven bij de buren. Bij het afgeven van uw pakket bij de buren vindt u altijd een briefje in de brievenbus met daarop het huisnummer waar het pakket is afgegeven. Let op! Ook uw buren zullen wel moeten tekenen voor ontvangst van het pakket. Dit om fraude te voorkomen.

In het uiterste geval dat u zelf niet thuis bent en de chauffeur het pakket ook niet bij een van uw buren kan afleveren, wordt de zending meegenomen naar het dichtstbijzijnde PostNL punt. U kunt de zending daar afhalen met het briefje dat u van de chauffeur in de brievenbus ontvangen heeft. Let u er echter op dat u bij het afhalen tevens uw legitimatie moet kunnen tonen!

Al onze bedrijfsmatige zendingen worden van maandag t/m vrijdag aangeboden.

Particuliere zendingen bieden wij ook aan op zaterdag.

Indien u wilt dat het pakket op een ander adres afgegeven wordt dan het factuuradres, dan kunt u dit aangeven tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Als u liever niet wilt dat uw pakket afgeleverd wordt bij de buren, indien u niet thuis bent, wilt u dit dan aangeven in het vakje "uw bericht aan ons" tijdens het bestel proces.