Verzendkosten

 

Verzendkosten Sportballen.com

Zending binnen Nederland 4,95

Zending binnen Nederland 0,00 (> 300,00 order waarde)

Zending Belgiƫ / Duitsland 6,95

 

Al onze pakketten worden verzonden via de PostNL pakket dienst.

Al onze zendingen worden tweemaal bij u aan de deur aangeboden door de PostNL chauffeur. Mocht hij u in beide gevallen niet thuis aantreffen dan is de PostNL chauffeur gerechtigd het pakket af te geven bij de buren. Bij het afgeven van uw pakket bij de buren vindt u altijd een briefje in de brievenbus met daarop het huisnummer waar het pakket is afgegeven. Let op! Ook uw buren zullen wel moeten tekenen voor ontvangst van het pakket. Dit om fraude te voorkomen.

In het uiterste geval dat u zelf niet thuis bent en de chauffeur het pakket ook niet bij een van uw buren kan afleveren, wordt de zending meegenomen naar het dichtstbijzijnde Post Punt. U kunt de zending daar afhalen met het briefje dat u van de chauffeur in de brievenbus ontvangen heeft. Let er echter op dat u bij het afhalen tevens uw legitimatie moet kunnen tonen!

Indien u wilt dat het pakket op een ander adres afgegeven wordt dan het factuuradres, dan kunt u dit aangeven tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Als u liever niet wilt dat uw pakket afgeleverd wordt bij de buren, indien u niet thuis bent, wilt u dit dan aangeven in het vakje "uw bericht aan ons" tijdens het bestel proces.

De site berekent automatisch de verzendkosten aan de hand van het bedrag aan goederen in uw winkelwagen en of het een bestelling binnen of buiten Nederland betreft. Voordat u op 'verstuur de order` drukt , ziet u dus altijd uw verzendkosten.