Privacy

`t Hoen Sport Webwinkels respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. `t Hoen Sport Webwinkels zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

`t Hoen Sport Webwinkels en de Wet bescherming persoonsgegevens

`t Hoen Sport Webwinkels verwerkt persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. De verwerking van de persoonsgegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens dan wel vrijgesteld van aanmelding op grond van het op de Wet bescherming persoonsgegevens gebaseerde Vrijstellingen besluit.

`t Hoen Sport Webwinkels gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaal gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij `t Hoen Sport Webwinkels zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.

Als u bij `t Hoen Sport Webwinkels een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw `t Hoen Sport Webwinkels account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaal gegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

`t Hoen Sport Webwinkels verkoopt uw gegevens niet

`t Hoen Sport Webwinkels zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.